Erhverv

Kontaktformular

Møbelpolstring i København til alle slags erhverv

På vores produktionsværksted står vi for en bred produktvifte henvendt særligt til erhverv som Hoteller, restauranter, konferencecentre, skoler etc.

Vi tilbyder ompolstring af eksisterende møbler samt fremstilling af specialinventar som bænke, sofaer, hynder og andre møbelløsninger der skulle ønskes. Vi leverer gulvtæpper, gardiner, tapeter og generelt enhver form for tekstile helheder og løsninger. Vi er direkte forhandlere af en bred skare af eksklusive brands.

Med vores uddannelse i design, farver, former og mønstrer står vi til rådighed for enhver form for vejledning af forskellige indretnings- og helhedsløsninger til alle projekter.

Kontakt os
Møbelpolstring i København | Møbelpolstring København | Indretningshuset Refurn ApS

Vi tilbyder også møbelpolstring i København i form af vedligeholdelse!

Vores tætte samarbejde med andre dygtige fagfolk gør, at vi kan levere langt de fleste former for opgaver og desuden stå for al kontakt fagmand-fagmand imellem hvis dette skulle ønskes.

Vi tilbyder dertil også vedligeholdelse af eksisterende møbler så som læderfedt til lædermøbler, småreparationer på stedet og lignende.

Vi er vant til at samarbejde med travle brancher der har særlige hensyn mht. stramme deadlines og krav til produkter.

Kontakt os
Møbelpolstring i København | Møbelpolstring København | Indretningshuset Refurn ApS
Today our “future apprentice to be” stopped by for a lil’ quality check of Larsen fabrics. For your information; everything was approved.

Today our “future apprentice to be” stopped by for a lil’ quality check of Larsen fabrics. For your information; everything was approved. ...

26 1
This Danish arm chair was covered up with the most beautiful embroidery textile from William Morris. 🌻

This Danish arm chair was covered up with the most beautiful embroidery textile from William Morris. 🌻 ...

80 3