Gulvtæpper med prisgaranti

Kontaktformular

Investering i designer tæpper med garanti!

Står du og skal investere i et lækkert, unikt gulvtæppe, så er Indretningshuset Refurn et besøg værd. Vi forhandler kvalitetsgulvtæpper med priser fra 2.480 kr./kvadratmeter og opefter.

Vi er hos Refurn direkte forhandlere af nogle af de absolut lækreste gulvtæpper på markedet, og endda med prisgaranti. De mærker af tæpper, vi forhandler, er Kvadrat Rugs, Kinnasand og Danskina. Stilmæssigt er der noget for enhver smag, hvad end du ønsker et rustikt design, kelimtæpper eller noget med et mere moderne udtryk. De forskellige gulvtæpper fås i forskellige mål og farver – langt de fleste designs kan endda fås på dine specifikke mål, så de kommer til at passe helt perfekt, hvor de skal ligge og pryde.

​De tæpper, du finder i vores showroom på Østerbro i København, er alle nøje udvalgt af os selv, så de passer til de høje standarder for kvalitet og design, som vores øvrige sortiment.

Kontakt os
Indretningshuset Refurn ApS | Designer tæpper

Kontakt os for mere information om vores designer tæpper!

Hvis du er typen, der gerne vil finde den specielle eller anderledes ting, som gør, at dit hjem, kontor, showroom eller andet, skiller sig ud fra mængden, så vil du uden tvivl finde en tur i vores butik samt en gennemgang af vores sortiment, meget interessant,

​Hvis du vil vide mere om vores udvalg af gulvtæpper, er du er meget velkommen til at give os et kald på telefonen. Dette kan gøres på telefon +45 22 54 88 70. Du skal også være meget velkommen forbi vores butik, hvor vi fysisk har en masse prøvemateriale, så du kan se og mærke de forskellige gulvtæpper, vi forhandler.

Få også gode tips til indretning hos vores indretningskonsulent.

Kontakt os
Indretningskonsulent i København | Indretningshuset Refurn ApS | Designer tæpper
Zenith persiennen er tillage. 🌼🤩 Persiennerne kan bestilles hjem på specialmål, og supernemme at montere selv. Smukt design med et enkelt og stilfuldt udtryk. Vi er kæmpefans af det her produkt fra Stilling!

Zenith persiennen er tillage. 🌼🤩 Persiennerne kan bestilles hjem på specialmål, og supernemme at montere selv. Smukt design med et enkelt og stilfuldt udtryk. Vi er kæmpefans af det her produkt fra Stilling! ...

41 6
Kom forbi vores showroom og bliv inspireret. Her oser af kreativitet og smukke påfund, hvad end du mangler gardinstoffer, møbelstoffer, tapeter, gulvtæpper, boligtilbehør og indretningsartikler.

Kom forbi vores showroom og bliv inspireret. Her oser af kreativitet og smukke påfund, hvad end du mangler gardinstoffer, møbelstoffer, tapeter, gulvtæpper, boligtilbehør og indretningsartikler. ...

25 4
The final touch. Smuk, traditionelt opbygget lænestol. Fjedrene er snøret på ny. Polstringen er udskiftet - Kun rene naturmaterialer er benyttet her. Tekstilet er et uldstof fra Kvadrat.

The final touch. Smuk, traditionelt opbygget lænestol. Fjedrene er snøret på ny. Polstringen er udskiftet - Kun rene naturmaterialer er benyttet her. Tekstilet er et uldstof fra Kvadrat. ...

63 2
De smukkeste, lange, florlette gardiner leveret og monteret (på stillads). Tekstilet er fra Kvadrat. Skinner og motor er fra Stilling.

De smukkeste, lange, florlette gardiner leveret og monteret (på stillads). Tekstilet er fra Kvadrat. Skinner og motor er fra Stilling. ...

67 9