Gulvtæpper med prisgaranti

Investing i et gulvtæppe med garanti!

Står du og skal investere i et lækkert, unikt gulvtæppe, så er Indretningshuset Refurn et besøg værd. Vi forhandler kvalitetsgulvtæpper med priser fra 2.480 kr./kvadratmeter og opefter.

Vi er hos Refurn direkte forhandlere af nogle af de absolut lækreste gulvtæpper på markedet, og endda med prisgaranti. De mærker af tæpper, vi forhandler, er Kvadrat Rugs, Kinnasand og Danskina. Stilmæssigt er der noget for enhver smag, hvad end du ønsker et rustikt design, kelimtæpper eller noget med et mere moderne udtryk. De forskellige gulvtæpper fås i forskellige mål og farver – langt de fleste designs kan endda fås på dine specifikke mål, så de kommer til at passe helt perfekt, hvor de skal ligge og pryde.

​De tæpper, du finder i vores showroom på Østerbro i København, er alle nøje udvalgt af os selv, så de passer til de høje standarder for kvalitet og design, som vores øvrige sortiment.

Hvis du er typen, der gerne vil finde den specielle eller anderledes ting, som gør, at dit hjem, kontor, showroom eller andet, skiller sig ud fra mængden, så vil du uden tvivl finde en tur i vores butik samt en gennemgang af vores sortiment, meget interessant,

​Hvis du vil vide mere om vores udvalg af gulvtæpper, er du er meget velkommen til at give os et kald på telefonen. Dette kan gøres på telefon 22 54 88 70. Du skal også være meget velkommen forbi vores butik, hvor vi fysisk har en masse prøvemateriale, så du kan se og mærke de forskellige gulvtæpper, vi forhandler.

Få også gode tips til indretning hos vores indretningskonsulent