Tapeter

Kontaktformular

Tapeter i København, fra Refurn af højeste kvalitet!

Vi hos Indretningshuset Refurn elsker, når man inddrager tapeter i sin indretning. Tapet kan skabe et helt unikt præg og ikke mindst stemning i et rum – hvad end der er tale om et stort fællesareal, et mindre kontor eller dit private hjem, kan tapeter udgøre en stor del af det samlede indtryk af atmosfæren. Med andre ord kan det rigtige valg af tapet skabe den perfekte ramme til din øvrige stil og indretning.

I vores showroom på Østerbro i København kan du finde et stort udvalg af nogle af markedets absolut lækreste og unikke tapeter. Vi kan med vores store viden give dig et par råd med på vejen, med hensyn til at finde det helt rigtige tapet til dig og dit projekt. Vi kan naturligvis også hjælpe med at regne ud, hvor mange ruller tapet, du har brug for.​

Indretningshuset Refurn ApS | Tapeter i København

Vi har et stort udvalg af leverandører ift. tapeter i København

For os er det vigtigt, at vores kunder altid har flere forskellige muligheder at vælge mellem, så de kan derfor hente inspiration fra forskellige stilarter i vores showroom. Vi stiller høje krav til vores leverandører, hvilket er din garanti for kvalitet, når du handler med os.

Du kan finde tapeter fra mærker som Morris & Co., Sanderson, Cole & Son, Khroma, Elitis, Osborne & Little, Romo, Jean Paul Gaultier m.fl.

Kontakt os gerne på telefon +45 22 54 88 70 eller via vores kontaktformular for at høre mere om vores typer af tapet.

Kontakt os
Indretningshuset Refurn ApS | Tapeter i København
Today our “future apprentice to be” stopped by for a lil’ quality check of Larsen fabrics. For your information; everything was approved.

Today our “future apprentice to be” stopped by for a lil’ quality check of Larsen fabrics. For your information; everything was approved. ...

23 1
This Danish arm chair was covered up with the most beautiful embroidery textile from William Morris. 🌻

This Danish arm chair was covered up with the most beautiful embroidery textile from William Morris. 🌻 ...

69 3