Indretning

Kontaktformular

Refurn som din indretningskonsulent i København

Med eksaminer i design, farvelære, miljø, tegning m.m. samt vores baggrund inden for alle slags stilmæssige møbler, indretning og udtryk; er vi et kyndigt team som man kan benytte sig af. Dette er specifikt for dig, der ønsker hjælp og input til din indretning. Lige meget hvilke lokaler der er at snakke om; erhvervslokaler, kontorer, butikker såvel som private hjem.

Vi har i næsten 10 år beskæftiget os med møbler, æstetik, farvesammensætning og helhedsindtryk.

Et konsulentbesøg vil bestå af fremmøde hos dig/jer eller i vores fuldt udstyrede showroom. Vi vil da føre en dialog om dine ønsker, indretningsdrømme og tanker, så vi kan komme med input med udgangspunkt i din stil. Efter endt møde vil vi udarbejde en plan for, hvad vi mener kan fungere for dig, og dækker dine behov og ønsker.

Kontakt os
Indretningskonsulent i København | Indretningshuset Refurn ApS

Vi tilbyder blandt andet at stå for selve udførelsen af handlingsplanen. På den måde skal du ikke skal tænke på booking af en eventuel maler, møbler el. andet.

Grundet vores øvrige profession, har vi direkte adgang til en lang række leverandører af tapeter, tæpper, tekstiler og lignende. Vi er desuden udstyret med vores eget værksted og systue. Dette gør blandt andet at du kan slippe for et væld af forskellige mellemmænd.

Desuden har vi et fuldt udstyret showroom med en masse stofprøver til møbler, gardiner, pyntepuder mm. samt et solidt udpluk af prøve materiale af yderst eksklusive tapeter og gulvtæpper.

Kontakt os
Indretningskonsulent i København | Indretningshuset Refurn ApS | Designer tæpper

Kontakt din indretningskonsulent i København nu!

Vi ved, at man ser allerbedst med sine hænder, og naturligvis har brug for at se og mærke de forskellige farver og materialer.

Har du specialopgaver der skal inkludere kunstværker, kunst på væggene mm. kan vi også undersøge markedet for dig, og finde nogle forskellige løsninger. Vi er her, for at hjælpe med ideer, indretning og input, og for at spare dig en masse tid i sidste ende.

Kontakt os via mail, på telefon +45 22 54 88 70 eller via vores kontaktformular her på hjemmesiden, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig, for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig – vi er meget fleksible med hensyn til konsulentbesøg.

Kontakt os
Indretningskonsulent i København | Indretningshuset Refurn ApS
Zenith persiennen er tillage. 🌼🤩 Persiennerne kan bestilles hjem på specialmål, og supernemme at montere selv. Smukt design med et enkelt og stilfuldt udtryk. Vi er kæmpefans af det her produkt fra Stilling!

Zenith persiennen er tillage. 🌼🤩 Persiennerne kan bestilles hjem på specialmål, og supernemme at montere selv. Smukt design med et enkelt og stilfuldt udtryk. Vi er kæmpefans af det her produkt fra Stilling! ...

41 6
Kom forbi vores showroom og bliv inspireret. Her oser af kreativitet og smukke påfund, hvad end du mangler gardinstoffer, møbelstoffer, tapeter, gulvtæpper, boligtilbehør og indretningsartikler.

Kom forbi vores showroom og bliv inspireret. Her oser af kreativitet og smukke påfund, hvad end du mangler gardinstoffer, møbelstoffer, tapeter, gulvtæpper, boligtilbehør og indretningsartikler. ...

25 4
The final touch. Smuk, traditionelt opbygget lænestol. Fjedrene er snøret på ny. Polstringen er udskiftet - Kun rene naturmaterialer er benyttet her. Tekstilet er et uldstof fra Kvadrat.

The final touch. Smuk, traditionelt opbygget lænestol. Fjedrene er snøret på ny. Polstringen er udskiftet - Kun rene naturmaterialer er benyttet her. Tekstilet er et uldstof fra Kvadrat. ...

63 2
De smukkeste, lange, florlette gardiner leveret og monteret (på stillads). Tekstilet er fra Kvadrat. Skinner og motor er fra Stilling.

De smukkeste, lange, florlette gardiner leveret og monteret (på stillads). Tekstilet er fra Kvadrat. Skinner og motor er fra Stilling. ...

67 9