indretning

Refurn som din indretningskonsulent.

Med eksaminer i design, farvelære, miljø, tegning mm. samt vores baggrund inden for alle slags stilmæssige møbler, indretning og udtryk, er vi et kyndigt team at benytte sig af, for dig, der ønsker hjælp og input til din indretning af dine erhvervslokaler, kontorer, butikker såvel som private hjem.

Vi har i næsten 10 år beskæftiget os med møbler, æstetik, farvesammensætning og helhedsindtryk.

Book et konsulentbesøg til en pris af 915 kr. for første time, og derefter 670 i timen.

Et konsulentbesøg vil bestå af fremmøde hos dig/jer eller i vores fuldt udstyrede showroom. Vi vil da føre en dialog om dine ønsker, indretningsdrømme og tanker, så vi kan komme med input med udgangspunkt i din stil. Efter endt møde vil vi udarbejde en plan for, hvad vi mener kan fungere for dig, og dækker dine behov og ønsker.

Vi kan tilbyde at stå for selve udførelsen af handlingsplanen, så du ikke skal tænke på bookning af en eventuel maler, møbler el. andet. Dette vil foregå med en beskeden timepris, da vi derudover bliver aflønnet af vores leverandører.

Grundet vores øvrige profession, har vi direkte adgang til en lang række leverandører af tapeter, tæpper, tekstiler og lignende. Vi er desuden udstyret med vores eget værksted og systue, der gør, at du slipper for et væld af forskellige mellemmænd, der ellers kun vil øge prisen for dig som kunde. Desuden har vi et fuldt udstyret showroom med en masse stofprøver til møbler, gardiner, pyntepuder mm. samt et solidt udpluk af prøvemateriale af yderst eksklusive tapeter og gulvtæpper. Vi ved, at man ser allerbedst med sine hænder, og naturligvis har brug for at se og mærke de forskellige farver og materialer.

Har du specialopgaver der skal inkludere kunstværker, kunst på væggene mm. kan vi også undersøge markedet for dig, og finde nogle forskellige løsninger. Vi er her, for at hjælpe med ideer, indretning og input, og for at spare dig en masse tid i sidste ende.

Kontakt os via mail, på telefon 22548870 eller via vores kontaktformular her på hjemmesiden, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig, for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig – vi er meget fleksible med hensyn til konsulentbesøg.

indretningskonsulent på Østerbro København