Møbelpolstring

Kontaktformular

Møbelpolstring, af traditionelle og antikke møbler

Hos Indretningshuset Refurn – Møbelpolstring & Design har vi et princip, der hedder, at vi ikke laver noget halvt. Vi gør, hvad et møbel har brug for, for at det fremstår 100% i orden i polstring og betræk. Vi går derfor ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi springer ikke processer over, for at spare tid og penge. Vi laver det gode, gamle håndværk, som det skal og bør laves.

Et af vores stærkeste fagområder er traditionelt opbyggede og antikke møbler. Når vi polstrer gamle, traditionelle og antikke møbler, benytter vi os udelukkende af markedets bedste og​ 100% naturlige materialer. Vi blander ikke skum og traditionelle materialer. Dette giver et klart flottere resultat samt en væsentlig længere levetid for møblet.

​Vi snører fjedrene, bygger faconen op i blår samt pickerer toppen med et godt, solidt lag krølhår. Dette topper vi af med et lag bomuldsvat – præcis som man gjorde det i de gode, gamle dage.

Kontakt os
Møbelpolstring | Indretningshuset Refurn ApS | Designer tæpper

​Møbelpolstring af moderne og industrielle designermøbler

Vi er hos Indretningshuset Refurn også uddannede i industrielle, moderne møbler og skumpolstringer. Vi har en bred viden om forskellige skumtyper m.m. Vi kan derfor også klare moderne møbler med polstring i forskellige skumtyper.​

Vi har mange syopgaver, og mestrer vores symaskiner. Mangler du et løst overtræt til dine møbler, nogle flotte hynder eller madrasser, er det også noget, vi kan sy til dig.

​Vi er med andre ord i stand til at klare næsten enhver form for ombetrækning, ompolstring, eller fremstilling af hynder mm.  på vores værksted midt på Østerbro i København.

Kom og få en snak om dine møbler og projekter, eller ring på tlf: +45 22 54 88 70 for en uforpligtende samtale.

Kontakt os
Møbelpolstring | Indretningshuset Refurn ApS
Today our “future apprentice to be” stopped by for a lil’ quality check of Larsen fabrics. For your information; everything was approved.

Today our “future apprentice to be” stopped by for a lil’ quality check of Larsen fabrics. For your information; everything was approved. ...

23 1
This Danish arm chair was covered up with the most beautiful embroidery textile from William Morris. 🌻

This Danish arm chair was covered up with the most beautiful embroidery textile from William Morris. 🌻 ...

69 3