Gardiner

Kontaktformular

Få den rigtige gardinløsning med speciallavede gardiner

Hos Indretningshuset Refurn tilbyder vi speciallavede gardinløsninger. Vi har et bredt kendskab til diverse løsninger og materialer, og gør en dyd i at præsentere mulighederne for dig. På den måde kan vi sammen kan finde den helt rigtige løsning og produkt.

Vi har et tæt samarbejde med en dygtig gardinmontør, så vi kan stå for alt lige fra fremvisning/salg af gardinstoffer, opmålingen, fremstillingen af selve gardinerne samt monteringen.

Kontakt os
Gardinløsning | Speciallavede Gardiner | Indretningshuset Refurn ApS

Vi har unikke gardinstoffer, få en speciallavet gardinløsning!

Vi bestræber os på at have et meget bredt udvalg af tekstiler passende til gardiner, til rådighed og fremvisning i vores showroom på Østerbro i København.

Kontakt os gerne for tilbud. Vi står klar til opstart af dialog med dig, så vi sammen kan finde frem til dine behov og ønsker, og dermed ende med det produkt, du står og mangler.

Kontakt os
Gardinløsning | Speciallavede Gardiner | Indretningshuset Refurn ApS
Today our “future apprentice to be” stopped by for a lil’ quality check of Larsen fabrics. For your information; everything was approved.

Today our “future apprentice to be” stopped by for a lil’ quality check of Larsen fabrics. For your information; everything was approved. ...

23 1
This Danish arm chair was covered up with the most beautiful embroidery textile from William Morris. 🌻

This Danish arm chair was covered up with the most beautiful embroidery textile from William Morris. 🌻 ...

69 3