Gardiner

Kontaktformular

Få den rigtige gardinløsning med speciallavede gardiner

Hos Indretningshuset Refurn tilbyder vi speciallavede gardinløsninger. Vi har et bredt kendskab til diverse løsninger og materialer, og gør en dyd i at præsentere mulighederne for dig. På den måde kan vi sammen kan finde den helt rigtige løsning og produkt.

Vi har et tæt samarbejde med en dygtig gardinmontør, så vi kan stå for alt lige fra fremvisning/salg af gardinstoffer, opmålingen, fremstillingen af selve gardinerne samt monteringen.

Kontakt os
Gardinløsning | Speciallavede Gardiner | Indretningshuset Refurn ApS

Vi har unikke gardinstoffer, få en speciallavet gardinløsning!

Vi bestræber os på at have et meget bredt udvalg af tekstiler passende til gardiner, til rådighed og fremvisning i vores showroom på Østerbro i København.

Kontakt os gerne for tilbud. Vi står klar til opstart af dialog med dig, så vi sammen kan finde frem til dine behov og ønsker, og dermed ende med det produkt, du står og mangler.

Kontakt os
Gardinløsning | Speciallavede Gardiner | Indretningshuset Refurn ApS
Zenith persiennen er tillage. 🌼🤩 Persiennerne kan bestilles hjem på specialmål, og supernemme at montere selv. Smukt design med et enkelt og stilfuldt udtryk. Vi er kæmpefans af det her produkt fra Stilling!

Zenith persiennen er tillage. 🌼🤩 Persiennerne kan bestilles hjem på specialmål, og supernemme at montere selv. Smukt design med et enkelt og stilfuldt udtryk. Vi er kæmpefans af det her produkt fra Stilling! ...

41 6
Kom forbi vores showroom og bliv inspireret. Her oser af kreativitet og smukke påfund, hvad end du mangler gardinstoffer, møbelstoffer, tapeter, gulvtæpper, boligtilbehør og indretningsartikler.

Kom forbi vores showroom og bliv inspireret. Her oser af kreativitet og smukke påfund, hvad end du mangler gardinstoffer, møbelstoffer, tapeter, gulvtæpper, boligtilbehør og indretningsartikler. ...

25 4
The final touch. Smuk, traditionelt opbygget lænestol. Fjedrene er snøret på ny. Polstringen er udskiftet - Kun rene naturmaterialer er benyttet her. Tekstilet er et uldstof fra Kvadrat.

The final touch. Smuk, traditionelt opbygget lænestol. Fjedrene er snøret på ny. Polstringen er udskiftet - Kun rene naturmaterialer er benyttet her. Tekstilet er et uldstof fra Kvadrat. ...

63 2
De smukkeste, lange, florlette gardiner leveret og monteret (på stillads). Tekstilet er fra Kvadrat. Skinner og motor er fra Stilling.

De smukkeste, lange, florlette gardiner leveret og monteret (på stillads). Tekstilet er fra Kvadrat. Skinner og motor er fra Stilling. ...

67 9